TAKK til alle mine vakre venner der ute i cyberspace smiley

Takk for et overlevd år . . .

Takk for mange gode kommentarer . . .

Takk for smilende tanker og medfølende klemmer . . .

TAKK !

Her kommer en værobservasjon for årets siste dag . . .


Lettskyet med solgløtt, 8,1 varmegrad og litt blåst.

Dette året blir avsluttet med en ikkevegetarmiddag av typen KAST MINDRE MAT innkjøpt hos den lokale KIWI på Halmstad i Rygge.

Middagsporsjonen var så diger at det blir både Lunsj , Middag OG kveldsmat og jeg sparer derfor også litt strømforbruk for et bedre klima på årets siste dag 🙂

Jeg lyktes ikke med noen av mine håpefulle målsetninger i år, derimot gikk det brutalt den gale veien med både knuste drømmer om å flytte inn i det store tomme huset i skogen som står der ensomt å sluker både kommunale avgifter, strøm og forsikringer og mine håp om helsebedring da jeg forsøkte å få min fastlege på bedre tanker men det var bare bortkastede utgifter der også og økonomien som skulle sikre meg levekår fremover gikk også føyka som dugg for solen da jeg i min naivitet stolte på en arkitekt fra Moss og hans polske snekkerfirma.


Gulars istemmer: FUCK 2016 !

Men . . . jeg har jo tak over hodet og mat på bordet og lider i følge fagekspertisen altså ingen nød . . . dem om det . . . og selv om situasjonen ser rimelig håpløs ut har jeg ingen intensjoner om å gi opp. En vakker dag . . .

NÅ er denne dagboken oppbrukt . . . og min nye blanke for året 2017 finner du/dere på ny webadresse her -> DAGBOKSVLÅGG for 2017

GODT NYTT ÅR til dere alle !