Sommeren er ikke over !

Humlebumle sanker proviant og koser seg mens jeg venter på at mine sentsådde solsikker skal modne og bidra med kortreist vinterproviant til småfuglene på fuglebrettet.

(Solsikker var faktisk det eneste jeg fikk sådd da jeg planla grønnsakshage tidlig i våres)

For et par dager siden var jeg utsatt for et uidentifisert overgrep mens jeg ryddet i noe kratt i skogsparken . . . det kan nemlig gå sånn når en er litt for tynnkledd og slentrer omkring i egne tanker . . .

Dagens arbeidsøkt ble derfor planlagt med litt solidere påkledning . . . jeg fant frem mine solide gamle lærchaps , støvelboots og skinnhansker . . . her skal ikke skjebnen utfordres unødvendig.

En av tre digre materialhauger som ligger å venter på sin uvisse skjebne, snekkerfirmaet brukte jo opp budsjettet og derfor ble innkjøpte materialer til resten av reparasjonene av huset liggende og selv om de er stablet godt opp fra bakken og tildekket med presenninger er innelagring best på lang sikt.

Gjennom busker og kratt og inn vindusveien . . .

Et stort rom godt egnet for trygg tørr og temperert materiallagring på uviss tid . . .

GÅTTA BANEN nå er jeg sliten altså . . .
og fremdeles to store materialstabler ligger å venter på innelagringsplass men dette var nok innsats for i dag.

Helt fornøyd med dagens innsats . . .